Om gruppa

Fjerdum speidergruppe er en speidergruppe i Gausdal og hører innunder Gudbrandsdal krets av NSF. Fjerdum speidergruppe ble stiftet i 1982. Vi er en aktiv gruppe, med speidere fra 3. klasse og oppover. Vi har også en aktiv og dyktig foreldreforening.
Om gruppa

Publisert: 29.04.11

Fjerdum speidergruppe er en speidergruppe i Gausdal og hører innunder Gudbrandsdal krets av NSF. Fjerdum speidergruppe ble stiftet i 1982 og feirer sådan 30-års jubileum neste år. Vi er en aktiv gruppe, med speidere fra 3. klasse og oppover. Vi har også en aktiv og dyktig foreldreforening.

Tradisjon tro starter speideråret med helgetur for hele gruppe til Dokkvatne i Gausdalvestfjell. Her får vi sette garn og tilberede fiskpå ulike måter. Kano er en vedlig populær aktivitet på denne turen. Nye småspeidere får komme på besøk en dag denne helgen.

Vi har


Spejdernes Lejr 2012

Publisert: 11.10.11

Fjerdum speiderrguppe deltar på Spejdernes Lejr 2012. Leiren er i Holstebro, Danmark.
Dette vil også bli vår jubileumstur, da gruppa er 30 år i 2012.

Se www.2012.spejderne.dk  for mer informasjon


Lysmesse med opptak av nye speidere

Lysmesse med opptak av nye speidere

Publisert: 08.12.11

Søndag 27. november var speidere med foreldre og besteforeldre samlet til en stemningsfull Lysmesse. Først i Østre Gausdal kirke til gudstjeneste, så i Østre Gausdal prestegård til kaffe og biteti, loddsalg og opptak av nye småspeidere. Ikke alle av de nye småspeiderne var tilstede, men 4 nye speidere ble tatt opp. Opptaket av speiderne ble ledet av kretsleder i Gudbrandsdal kres, Arfinn Roel.  Lysmessen er et flott ”pusterom” i en ellers hektisk førjulstid.  

Takk til alle som kom og for en trivelig Lysmesse!


Bli med på vår tegnekonkurranse!

Bli med på vår tegnekonkurranse!

Publisert: 08.12.11

Fjerdum speidergruppe er 30 år i 2012. I forbindelse med vårt jubileum skal vi lage et jubileumsmerke. Merket kan være rundt, trekantet eller firkantet, men ikke større enn 75mm. Du kan gjerne lage en større tegning, men husk på størrelsen tøymerket.

Motivet må være fra noe som du forbinder med Fjerdum speidergruppe. Speiderliljen, Fjerdum speidergruppe og 30 år (2012) må være med.

Send inn ditt forslag på fjerdum.speidergruppe@gmail.com eller levert tegningen til en av lederne. Tegning som blir valgt ut, blir premiert.

Frist for ditt bidrag er 11. januar.